Webinars

Ontdek de Wereld van Edelstenen met speciale uitleg

Inleiding Webinars

 In onze webinars wordt uitleg gegeven in beeld en geluid over bepaalde modules uit de theorie opleiding van de World Gem Foundation of zijn er speciale items met specifieke onderwerpen.


Het mooie aan webinars is dat je ze kan volgen op een voor jou goed tijdstip en dat je dit dus ook nog een keer kan bekijken.

Ideaal voor als je niet in de gelegenheid bent om naar Naarden te komen of een kennis wil maken met edelstenen voordat je een vervolg opleiding wil gaan doen.

Welke onderwerpen zijn er:

Diamant, alle facetten bekeken.

In een klein uur wordt er gepresenteerd en uitgelegd wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen natuurlijk en synthetisch diamant.

Edelstenen, briljante stenen

In een klein uur maak je kennis met de wetenschappelijke kant van edelstenen en de soort bepalen en krijg je van 12 edelstenen een goede indruk.

Organische edelstenen.

wordt in juni verwacht!

Handig om te weten

De webinars zullen via een link beschikbaar worden gemaakt. Je ontvangt na betaling een link en kan direct het webinar gaan bekijken. 

Indien je een losse factuur wilt ontvangen kan je dit per mail kenbaar maken en maken we dit in orde.

Voor wie?

Deze webinars zijn bedoeld voor iedereen die op een eigen moment en op een eigen locatie (met Internet verbinding) wil kennismaken met edelstenen in de breedste zin.


Deze webinars zijn zeer geschikt voor liefhebbers van edelstenen of sieraden met edelstenen en hier nog weinig verstand van hebben. Dit kunnen zowel medewerkers van een juwelier of goudsmid zijn als dragers van mooie sieraden.

Je krijg een soort video's te zien, er wordt in het Nederlands gesproken met veel voorbeelden, mooie foto's en inspirerende verhalen.


"De webinars van Sole Leone Gem Academy "


De webinars zijn echt een handige inleiding of kennismaking voor iemand die graag wil kennismaken wat erbij komt kijken om van de edelsteen de soort te bepalen. Als je zelf dol op sieraden met edelstenen bent is dit een leuke introductie en helpt je de juiste keuze te maken en misleidingen te voorkomen.

Ineke

Kosten voor webinars

Edelstenen, briljante stenen 

€ 45,-


incl btw 

ideaal om op een voor jou geschikt moment kennis te maken met edelsteenkunde en verschillend edelstenen

diamant in alle facetten

€45 ,-
Diomonds

incl btw 

ideaal om in eigen tempo je kennis uit te breiden. Op het moment dat het jou uitkomt!

Neem vandaag nog contact op!

Heb je vragen over de verschillende soorten edelstenen?

Ben je op zoek naar informatie over cursussen, opleidingen of advies?

Vertrouwen is goed, maar meten is weten!