Podcast

Ontdek de Wereld van Edelstenen doormiddel van de podcast van Sole Leone

Edelstenen podcast

Welkom bij de Sole Leone Edelstenen Podcast, dé plek waar we de fascinerende wereld van edelstenen verkennen .Er zijn inmiddels meer dan 10 afleveringen beschikbaar, waarbij 3interviews, met taxateur Wouter Abbestee,  slijpster van het kleinste diamantje ter wereld Pauline Willemse en Dr. Hanco Zwaan, onderzoeker en hoofd van het Nederlands Edelsteen Laboratorium..
Elke aflevering duiken we in de geschiedenis, eigenschappen en geheimen van verschillende edelstenen. Of je nu een professional bent in de branche of gewoon een liefhebber van de schittering en mystiek van edelstenen, deze podcast heeft voor ieder wat wils. Luister mee en laat je meeslepen in de schitterende wereld van edelstenen met Sole Leone!


In 2024 komen er weer een aantal podcasts bij en heb je een wens voor een onderwerp, laat het weten en stuur een mail aub.

Als complete leek in de wereld van edelstenen was ik blij verrast door de "Edelstenen Podcast". Presentatrice Leone heeft een prettige stem om naar te luisteren en maakt alle soms wat complexe informatie goed te begrijpen. Je hoort dat Leone een enorm grote passie voor edelstenen heeft, iets wat ik erg leuk vind om te horen. De aflevering met gast Pauline, waarin zij haar ervaringen deelt in de wereld van diamanten, is een absolute aanrader. Deze podcast is zowel informatief als inspirerend!
Torben de Rooij

Neem vandaag nog contact op!

Heb je vragen over de verschillende soorten edelstenen?

Ben je op zoek naar informatie over cursussen, opleidingen of advies?

Vertrouwen is goed, maar meten is weten!