Aanbod

Keuze uit lezingen, workshops en praktijklessen

Heeft u ook altijd al meer willen weten over edelstenen of kunt u voor uw werk meer kennis over edelstenen goed gebruiken? We bieden een aantal mogelijkheden om meer te weten te komen over edelstenen. Het begint met een lezing, of een eerste kennismaking via de workshop edelstenen. Daarna kunt u meer leren via de compacte praktijklessen, en de theorielessen van de Dutch Gem Academy.

praktijkruimte Marktstraat

U leert alles over de fascinerende eigenschappen en kenmerken van edelstenen. Maar daarnaast leert u ook hoe u ontdekt of bijvoorbeeld een rode edelsteen een natuurlijke robijn is, een prachtige granaat, spinel of helaas een stuk glas.

Edelsteenkunde

De kenmerkende eigenschappen van de verschillende soorten edelstenen, hun karakteristieke insluitsels, de prachtige kleuren en bijzondere lichteffecten; elke edelsteen is uniek en heeft zijn eigen herkomst en achtergrond. Enorm fascinerend om meer over het vak edelsteenkunde te weten te komen.

Leerplan Sole Leone

De Lezing geeft een algemene introductie in de edelsteenkunde.

Lezing

Onze praktijklessen zijn georganiseerd rond een drietal stappen. Afhankelijk van uw ervaring kunt u direct in één van de latere stappen beginnen. Neem daarvoor contact met ons op.

Workshop

 

Praktijklessen beginner

 

Praktijklessen gevorderde

De Dutch Gem Academy geeft een uitstekende onderbouwing in de theorie.

Dutch Gem Academy