Nieuws

Alweer een aantal jaren geleden heb ik de Argentijnse Lisi leren kennen en haar magnifieke ontwerpen met prachtige edelstenen bewonderd. Ze woont en werkt in Madrid en heeft een prachtige collectie met juwelen vervaardigd. Sinds onze kennismaking zijn we altijd in contact gebleven en stimuleren we elkaar waar mogelijk. 

Lisi heeft inmiddels een uitgebreide collectie ontworpen en gemaakt. Ze wordt geïnspireerd op velerlei gebied. Naast het winnen van internationale awards heeft ze ook ontwerpen gemaakt die Koningin Letizia van Spanje en onze eigen Koningin Maxima dragen.

Maar wat me natuurlijk vooral enthousiast maakt is het feit dat ze ook een gepassioneerd edelsteenkundige is. Hierdoor blijven we een band houden. Ze realiseert zich ter dege dat het van groot belang is om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van edelsteenkunde, de minder bekende edelstenen en identificatie van edelstenen.

Lisi20joyas201

Het artikel van Lisi geeft niet alleen een uitstekende indruk van deze charmante vrouw maar ook van haar uitgangspunt en overtuiging om te blijven leren en je te blijven ontwikkelen. Dit is dan ook de reden dat ik haar veel volledige artikel op het online platform Gold & Time.org met jullie wil delen. Ik kan een ieder aanraden dit artikel te lezen, al is het alleen maar om geïnspireerd te raken. Wil je verder kennis maken met Lisi en haar ontwerpen kijk hier.

Wil je ook meer over edelstenen weten, zodat jij je kan onderscheiden, net zoals Lisi, neem dan contact op.

Lisi Fracchia op online platform (c) Gold&Time.org

Je