Nieuws

Het was zeer positief om te ervaren dat verschillende disciplines in deze dierenkliniek met passie met elkaar en voor de dieren samenwerken.

Als partner van de World Gem Foundation werken we internationaal samen. Met de internationale partner Gem Academy’s kunnen we veel meer realiseren op gebied van kennis overdragen over edelstenen (gems) dan ik in mijn eentje.
Het belang van correcte en transparante informatie over de soort edelsteen, herkomst en kwaliteit wordt steeds belangrijker. Zeker nu ook de online verkopen van juwelen en losse edelstenen stijgen. 

Met de Dutch Gem Academy maak ik het mogelijk om voor iedere klant een passend aanbod samen te stellen. Zodat iedereen op zijn eigen tempo en op gewenste locatie aan de slag kan en zijn kennis kan uitbreiden.

Samen in de praktijk van Sole Leone in Naarden de edelsteensoort bepalen, blijft een belevenis.
Op mijn persoonlijke wijze leer je de kneepjes van het vak. Zo krijg ik het voor elkaar dat jij het verhaal achter de edelsteen leert kennen. Hiermee voeg je extra elementen, betrouwbaarheid en storytelling toe aan je bedrijf. Want net als bij antiek wordt de authenticiteit en herkomst steeds belangrijker.

Het is de toegevoegde waarde van Sole Leone om gericht maatwerk te bieden van afspraak voor screening diamant tot complete opleiding edelsteenkunde.

Je hoeft als goudsmid, juwelier en taxateur (of gewoon edelsteen fan) niet alles te weten of te kunnen meten. Maar als je twijfelt over de soort edelsteen, moet je wel zorgen dat je zekerheid krijgt en dat kunnen we samen realiseren!

Take control! Samen maken we het verschil, ook voor jou!

Stuur een mail of neem telefonisch contact op als je jouw kennis wilt vergroten!