Nieuws

Advies inwinnen?

Wilt u advies over de edelstenen in uw sieraden?

Opleiding?

De Dutch Gem Academy verzorgt een volledige opleiding tot gemmoloog.

Workshop doen?

Binnenkort starten weer nieuwe workshops!

Om iedereen de mogelijkheid te geven om deze periode zijn kennis over rode, witte en blauwe edelstenen te versterken hebben de partners van de World Gem Foundation waaronder de Dutch Gem Academy het mogelijk gemaakt dit keer een speciale module gratis aan te bieden in deze periode.

Het is toch weer gelukt, ondanks dat corona virus de wereld op zijn kop zet en iedereen wereldwijd treft. Samenwerken geeft kracht, energie en vertrouwen en zorgt dat we samen sterk zijn.

Lees verder wat er allemaal wordt besproken in deze 14e editie!

Je kan met een gerust hart natuurlijk diamant kopen!

Deze wintermaanden staan de musea in Amsterdam in het teken van diamant. Een van deze musea is het Joods Historisch Museum waar de tentoonstelling ‘Amsterdam Diamantstad ’nog tot 1 maart 2020 te bezichtigen is.

Het programma 'De slimste mens" is helaas net afgelopen en ik vind het een prima programma. Maar als ze op mijn vakgebied komen dan moet ik ze toch even wakker schudden!

Op 25, 26 en 27 januari werd het FEEG (Federation of European Education in Gemmology) symposium gehouden in Schoonhoven.
Ik was vereerd 4 workshops over de mogelijkheden van de Dutch Gem Academy opleidingen te laten zien en de service mogelijkheden te presenteren van Sole Leone.