Nieuws

Advies inwinnen?

Wilt u advies over de edelstenen in uw sieraden?

Opleiding?

De Dutch Gem Academy verzorgt een volledige opleiding tot gemmoloog.

Workshop doen?

Binnenkort starten weer nieuwe workshops!

In deze tijd is het vooral een kwestie van volhouden en hoop houden. Wat mij betreft is er licht aan het einde van de tunnel!
In deze GT krijgt u weer een mooi aanbod aan artikelen en prachtige foto's met update van uit de markt.

Diamant is nog steeds de koning der edelstenen maar nu synthetisch diamant steeds meer beschikbaar wordt, is het opletten geblazen!
Gelukkig zijn er internationale CIBJO richtlijnen en de ISO-norm voor de juiste benaming van de soort diamant, om het vertrouwen van de consument te bevorderen.

Eind vorig jaar heb ik een interview gegeven aan het vakblad Edelmetaal. Door corona is dit nummer wat later uitgegeven maar ben blij met resultaat!
Ben je benieuwd, klik dan op lees meer!

Er wordt regelmatig gevraagd bij een les of opleiding of er ook apparatuur voor eigen onderzoek te koop is. En ik stimuleer het graag als studenten doorhebben dan je alleen kan leren door zelf te determineren. Ik ben dan ook blij en trots dat ik hier nu een oplossing voor kan bieden.

Het blijft voor mij altijd een uitdaging om op tijd tekst aan te leveren. Maar tegelijkertijd ook een heel goed gevoel als het af is. Ik ben heel blij onderdeel van de World Gem Foundation te zijn. We doen er alles aan om de kennis over edelstenen te vergroten en de 'joy' te laten beleven!