Nieuws

Advies inwinnen?

Wilt u advies over de edelstenen in uw sieraden?

Opleiding?

De Dutch Gem Academy verzorgt een volledige opleiding tot gemmoloog.

Workshop doen?

Binnenkort starten weer nieuwe workshops!

“Waar komt jouw fascinatie voor edelstenen vandaan?”, wordt me vaak gevraagd tijdens mijn lezingen en workshops. Het antwoord is de kleur! Kleur in algemeen maakt me vrolijk en geeft energie! Kleur in edelstenen uit de natuur fascineren me mateloos. Ik zal uitleggen waarom!

Afgelopen week was ik met onze hond Duke naar de Dierenkliniek van Universiteit Utrecht! In de hal bij de receptie bleef mijn oog hangen bij een grote wanddecoratie met snoezige ‘eendjes’ en de ware slogan:
samen maken we het verschil!

Voor mij is samenwerken ook een key element in mijn bedrijf.

De aarde heeft ons veel geleerd over diamant!
Maar er wordt tegenwoordig ook veel lariekoek over verteld. Dus de hoogste tijd klip en klare eerlijke informatie te geven!

Daarom het online college met de 'need to know' zaken over diamant!

 

Deze periode doet de hele branche mee om meer kennis te delen en voor de toekomst meer transparantie en correcte informatie te geven aan de klant. Heel mooi om te zien dat de Cibjo nu ook de serie blauwe boeken gratis aanbiedt en voor iedereen te downloaden zijn!

Het is toch weer gelukt, ondanks dat corona virus de wereld op zijn kop zet en iedereen wereldwijd treft. Samenwerken geeft kracht, energie en vertrouwen en zorgt dat we samen sterk zijn.

Lees verder wat er allemaal wordt besproken in deze 14e editie!