Leone Langeslag EG

Edelsteenkundige


Met mijn bedrijf Sole Leone bevorder ik de kennis over edelstenen in theorie en praktijk en zorg ik voor bewijs ter plekke van de soort edelsteen die men heeft. Dit realiseer ik door een scala aan educatieve mogelijkheden op een zeer toegankelijke, onafhankelijke en professionele manier aan te bieden.

Het is vaak niet mogelijk, om op basis van het uiterlijk van een edelsteen, met zekerheid te kunnen zeggen wat voor soort edelsteen het is. Dit is de bron van mijn grote fascinatie voor het vak gemmologie of ook wel edelsteenkunde.

Gezien het feit dat er steeds meer behandelingen en syntheses op de markt komen betekent dat hierover correcte en transparante informatie gegeven moet worden. Deze noodzaak en het feit dat dit nog echt veel te weinig gebeurt heeft mij geïnspireerd en uitgedaagd om het speciale programma EDIEC te ontwikkelen.

Met dit EDIEC programma lever ik een keurmerk kunnen goudsmeden, taxateurs en echte juweliers die zich willen onderscheiden en extra waarde bieden aan hun klanten. Met kennis vergroting, bewijs door juist gebruik van apparatuur, service door gebruik te maken van mijn expertise zal de kwaliteit en vertrouwen verbeterd worden. Dit is de enige manier om risico's van misleidingen en fraude te voorkomen. Zeker in deze tijd waar steeds meer online gebeurd.

Edelstenen verdienen het om van dichtbij te bekeken te worden!

Wat weet je na dit webinar?

  • hoe je zekerheid en kennis over edelstenen kan bieden
  • hoe je zelf kan determineren
  • hoe je bewijs kan tonen over de natuurlijke oorsprong van diamant
  • hoe je expertise en extra hulp kan vragen
  • hoe je je kan voorbereiden op de toekomst en kwaliteit kan leveren

 

Reserveer mijn plaats