edelstenen advies en maatwerk sessies

Heeft u vragen over edelstenen of determineren?

Naast de workshop edelstenen, de cursus edelstenen determineren en een opleiding via de Dutch Gem Academy, kunt u ook persoonlijke sessies volgen, een adviesgesprek aanvragen of gewoon op persoonlijke wijze een maatwerk training met de edelsteenkundige afstemmen. Misschien heeft u specifieke wensen of wilt u onafhankelijk advies, een betrouwbaar adres voor taxatie, reparatie of begeleiding bij bezoek aan een veiling of hulp bij aankopen van edelstenen. U kunt altijd contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak.


Maatwerk training edelstenen

Gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijke maatwerk training die is afgestemd op uw behoefte, of een stukje begeleiding of ondersteuning bij het determineren van verschillende soorten edelstenen? Wilt u specifiek weten hoe u met bepaalde apparatuur moet werken en dit direct kunnen toepassen, dat is bij Sole Leone zeker mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij één of meerdere maatwerk trainingen geven. Dit kan na overleg op iedere gewenste locatie bij u in de buurt.Mogelijke onderwerpen, vraagstukken en maatwerk training

  • ik wil specifiek over bepaalde edelstenen meer weten
  • hoe moet ik bepaalde apparatuur werken
  • ik heb al diverse edelstenen en wil deze graag samen met edelsteenkundige doornemen en hier meer kennis over verzamelen
  • ik wil graag een interessante middag voor een aantal mensen op locatie, waar iedereen op ludieke wijze kennis maakt met edelstenen
  • wat kan ik met de verschillende eigenschappen van edelstenen
  • het beoordelen van bepaalde edelstenen 
  • second opinion mbt verzekering, erfenis

Doel van maatwerktraining op privé sessie

Het verbreden en verdiepen van de kennis van edelstenen, het bepalen van de soort en het krijgen van antwoord op uw vragen die u liever persoonlijk met de edelsteenkundige doorneemt. U bepaalt het onderwerp van de sessie en wij zullen zo goed mogelijk inspelen op uw behoefte.

Cursus aanbod van Sole Leone

Vind u het leuk om in groepsverband meer te leren over edelstenen, dan kunt u zich aanmelden voor onze workshop edelstenen voor de praktische basiskennis.

Wilt u zich verder verdiepen en meer weten over het bepalen van de soort edelstenen, dan kunt u zich ook aanmelden voor de cursus edelstenen determineren.

Wilt u een echte edelstenen kenner worden, dan biedt Sole Leone u ook de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding Gemmologie (edelsteenkunde) via de Dutch Gem Academy. Er gaat een wereld voor u open als u zelf meer te weten komt over de verschillende soorten edelstenen!

Privé sessie aanvragen?

Wilt u een persoonlijke edelstenen sessie of maatwerk training aanvragen? Klik dan door, vul uw naam, e-mail adres en telefoonnummer in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor aanmelding of vraag

 

Juist voor maat werk training en persoonlijke sessie is er Sole Leone!