Agenda en inschrijven

Advies inwinnen?

Wilt u advies over de edelstenen in uw sieraden?

Workshop doen?

Binnenkort starten weer nieuwe workshops!

Presentaties online - webinar - colleges

 

Praktijklessen corona proof:

Gezien deze rare tijden start ik geen lessen in groepen maar kan ik individueel of met maximaal 3 personen op een voor jou geschikt moment een praktijkles of workshop starten corona proof.

Neem hiervoor contact op en we gaan kijken wat er mogelijk is!

Stuur een mail naar info@soleleone of bel 035-6422305

 

Webinar: Kleuren van edelstenen blijven fascineren!

In dit webinar wordt ingegaan hoe edelstenen hun kleur krijgen, hoe het komt dat robijn en safffier broer en zus zijn en weke soorten behandelingen er zijn om de kleur te beïnvloeden. En dat het een illusie is dat men alleen op basis van de kleur kan zeggen welke edelsteen soort men voor zich heeft!

Dit webinar zal weer plaatsvinden op 2 november om 14.00 uur. U kunt zich hier opgeven. Kunt u op dat moment niet maar wilt u graag de replay zien dan kunt u een mail sturen. Stuur dan een mail naar info@soleleone.nl 

 

Gems and Jewels

Twee lezingen en 2 workshops, waar kennis en plezier samen komen. IFM Heemstede en Sole Leone bieden een mooi programma aan met meerdere data en onderwerpen.

Kijk voor het programma hier

AGENDA

06
nov
2020

Workshop kennismaken met edelstenen

6-11-2020 11:00
€95,00

In deze workshop maakt u kennis met een aantal basistechnieken voor determineren, de vakterm voor identificeren van edelstenen.

U kunt een groot aantal edelstenen, met al hun variaties van dichtbij bewonderen en kan ze zelf met loep kenmerken van deze edelstenen ervaren.

De belangrijkste kenmerken van 10 edelsteen soorten worden getoond en u krijgt een goed inzicht wat er voor nodig is om een edelsteen te identificeren. Daarnaast wordt het ook duidelijk hoe je edelsteen soorten in een zelfde kleur van elkaar kan onderscheiden.

De workshop wordt gehouden in de praktijkruimte van Sole Leone, Kerkpad 7 in Naarden vesting en duurt ruim 2 uur.